Leje af minigraver

Hos Pro Tag har vi forskellige maskiner der ikke altid arbejder, og én af dem er vores minigraver. Derfor udlejer vi vores IHI minigraver til rigtig skarpe priser, hvad enten du skal bruge med maskinefører eller blot leje maskinen på dagsbasis.

Uden maskinfører Med maskinfører (Timebasis)
1500,- pr. dag 500,- pr. time

Skal du leje minigraveren i længere tid laver vi en samlet pris til dig – kontakt os for en samlet pris.
Du kan vælge at hente minigraveren selv, eller vi kan levere den på den ønskede adresse. Lejer du minigraveren i Svendborg, leverer vi på adressen uden beregning.
Giv os et kald på 24 45 44 77, eller kontakt os via kontaktformularen – så vender vi tilbage til dig.
Alle priser er ekskl. 25% moms.

Leje af minigraver Svendborg
Vores IHI er en 1,5 tons minigraver der er stærk nok til de fleste opgaver for en minigraver. Vi udlejer minigraveren på timebasis, dagsbasis eller du kan få et tilbud hvis du vil leje den i længere tid. Hvis vi ikke selv skal bruge gravemaskinen, så kan du ofte gøre en rigtig god handel – det er jo bedre at den er lejet ud, end at den står helt stille på vores værksted i Svendborg. Der medfølger 3 forskellige skovle til minigraveren når du lejer den:
1 x planeringsskovl
1 x skovl til at grave render
1 x mellemskovl som ses på billedet.

Er du i tvivl om vores minigraver er den rette til netop dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os, så kan vi give en professionel vurdering af hvad du skal bruge.
Ring 24 45 44 77 – vi er klar til at hjælpe.