Algebekæmpelse

Er du træt af alger, mos og andet grønt der gror på tage, fliser, facader og andre steder? Så er du kommet det rette sted hen!
Hos Pro Tag bekæmper vi alger på alle former for overflader, og sørger for en effektiv og enkelt behandling. Mange tror at det koster en formue at få et professionelt firma til at udføre algebekæmpelsen, men det behøver det slet ikke! Med vores moderne udstyr kan vi udføre algebekæmpelse til meget konkurrencedygtige priser.

Send mail til os her – eller ring 24 45 44 77

Algebekæmpelse pris

Herunder kan du se en række før- og efterbilleder af nogle tage vi har udført algebekæmpelse på.

Før og efterbilleder af algebekæmpelse

Vi laver også algebekæmpelse på stråtage og tegltage. Virkningen ses efter blot én måned.

Har du overvejet at få lavet en bekæmpelse af alger på dit tag eller facade, eller måske et helt tredje sted? Så har vi hos Pro Tag alle former for algebekæmpelse der effektivt og miljøvenligt fjerner alle former for alger, mos eller anden form for belægning der gror fra naturens side.
Vi har alt i moderne udstyr til algebekæmpelse, og til at føre det smarte bekæmpelsesudstyr har vi vores toperfarene medarbejdere.
Belægningsrensen skåner taget og du skal derfor ikke være bekymret for eventuelle utætheder efter behandlingen.

Hvorfor skal jeg få lavet algebekæmpelse?
Alger, mos og anden natur belægning er ikke sundt for taget, da fx rødder fra mos kan gro længere ned i taget og dermed ødelægge tagpladerne eller tagstenene. Derudover bliver taget mere modtageligt overfor vand, og med en belægning af mos eller alger vil taget suge vand til sig, og under frost vil taget kunne frostsprænge, og så det faktisk for sent. Så sørg hellere for at få begrænset udviklingen af mos og alger, og kom igang med en algekur fra Pro Tag.